Kongsberg skæreborde

Markedets bedste skærebord

Kongsberg skærebordene er i aller højeste kvalitet. De er bygget på de bedste materialer og styres af højtudviklet teknologi, som sikrer dig pålidelighed og knivskarp præcision.

Benyttes world-wide

Kongsberg skærebordene bliver brugt af virksomheder i hele verden og er kendt for sin holdbarhed og præcision.

Tilpasses din produktion

Der findes tre modeller af Kongsberg skæreborde. Hver model kan tilpasses i størrelse og med forskelligt udstyr og værktøj.

Smart software

Kongsberg skærebordene styres gennem det brugervenlige software IPC iCut Production. Softwaren er meget integrerbar med andre systemer, eksempelvis fra Esko, Caldera, Onyx mfl.

Kongsberg er det fornuftige valg

Et Kongsbergs skæreborde er et godt valg og en god investering for din forretning. Det er mindst lige så godt, eller bedre på næsten alle punkter overfor konkurrerende løsninger på markedet.

Det som gør Kongsberg helt unik, er blandt andet den kompromisløse kvalitet, mulighederne for at tilpasse og opgradere bordet efterhånden som din forretning vokser, samt at kunne integrere med mange af branchens software-løsninger, herunder ESKO, EFI, Caldera, Onyx mfl.

Har du spørgsmål?

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan et Kongsberg skærebord kan tilpasses din virksomhed. Måske har du aldrig brugt et skærebord før? Måske er du allerede super-bruger. Ligegyldigt hvilken baggrund du har, kan vi, med vores over 20 år i branchen, hjælpe dig godt videre. Democenter i Vejle. Du kan også komme og se en demonstration af Kongsberg skærebordet hos os i Vejle - og vi demonstrerer selvfølgelig også online, hvis dette foretrækkes. Vi er klar til at hjælpe dig. Ring +45 70 70 20 63.

Kontakt os