Kongsberg C

Suveræn ydeevne i høj hastighed

Kongsberg C er markedets hurtigste multifunktions skærebord med en skærehastighed på op til 100m/min. Designet til at kunne følge med selv den mest krævende grafiske produktion inden for bl.a. skilte, displays og emballage.

Kongsberg C til

Håndtering af alle typer af materialer, tynde som tykke.

Kontinuerlig høj ydelse - Kongsberg C er det eneste super-wide-format skærebord med et 3kW fræs.

Levering af den samme høje ydelse hver gang. Selv på de mest krævende materialer og/eller mest komplekse jobs.

Den fulde løsning bestående af hardware, software, bits & blades samt service.

At klare alle opgaver på samme skærebord. Med Kongsberg C kombineres størrelse og produktivitet på samme tid, så du ikke skal have forskellige skæreborde til forskellige opgaver.

Markedets eneste super-wide-format skærebord

Med et C-bord går du aldrig på kompromis. Hverken når det kommer til størrelse, alsidighed eller kvalitet. Kongsberg C kan vælges i ekstra store størrelser, både i længde og bredde, hvilket gør skærebordet interessant til mange forskellige produktionstyper. Desuden skærer C-bordet i en meget høj hastighed, samtidig med at arbejdets kvalitet er i top.

Download brochure
Markedets eneste super-wide-format skærebord

Har du spørgsmål?

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan et Kongsberg skærebord kan tilpasses din virksomhed. Måske har du aldrig brugt et skærebord før? Måske er du allerede super-bruger. Ligegyldigt hvilken baggrund du har, kan vi, med vores over 20 år i branchen, hjælpe dig godt videre. Democenter i Vejle. Du kan også komme og se en demonstration af Kongsberg skærebordet hos os i Vejle - og vi demonstrerer selvfølgelig også online, hvis dette foretrækkes. Vi er klar til at hjælpe dig. Ring +45 70 70 20 63.

Kontakt os