Kongsberg X

Ultimativ alsidighed

Kongsberg X skærebordet er udviklet omkring behovet i din virksomhed og tilbyder en nærmest ubegrænset alsidighed for en lang række skæreopgaver, uanset om du fokuserer på 2D eller 3D, emballage, sign og displays, skum eller noget helt andet.

Tool heads

FlexiHead

Et FlexiHead giver meget præcis og kraftfuld skæring i fleksible og tynde materialer (papir, karton, tekstil, vinyl...). Det har tre konfigurerbare værktøjspositioner, som passer til et stort udvalg af standard værktøjer. Special designede kniv- og bukkeværktøjer kan isættes, så der kan produceres på karton med samme høje resultat som ved bølgepap.

MultiCUT-HS / HP

MultiCUT-HS er det perfekte tool head til dig der vil producere i mange forskellige materialer og med forskellige værktøjer. Skift nemt og hurtigt fra kiss cutt i vinyl til fræs i hårdere materialer uden manuel indblanding. Resultatet er i samme høje kvalitet hver gang. MultiCUT-HP (high power) er udstyret med en super stærk væskekølet fræseenhed, der leverer en mange gange højere produktion end mindre kraftfulde alternativer. Dette er det oplagte valgt til produktioner, hvor der arbejdes meget med fræs og/eller i heavy-duty materialer (tykke ark i akryl, træ/MDF og aluminiumkomposit).

PowerHead

PowerHead har sin styrke ved heavy duty materialer (honeycomb plader, tripple wall og recycled plader..). Den kører med bukkehjul på op til 150 mm i diameter og arbejder med en trykkraft på 50 kg. De store hjul gør det muligt at lave bukkestreger i recycled plader uden at linjen revner. Kniv-adapteren gør det også muligt at skære V-snit, som giver ekstremt præcise buk, når der arbejdes med produkter i heavy duty materialer, såsom kasser og displays.

FoamHead

FoamHead bruger en reciprocerende kniv til at håndtere skummaterialer med en tykkelse på op til 86 mm. Med dobbelsidede knivsblade kan det også håndtere de fleste tykke honeycomb-plader i papir. Tre knivbladadaptere kontrollerer længden på knivbladene, så de bliver afstemt til materialets tykkelse. Og det er nemt at programmere præcise

Har du spørgsmål?

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan et Kongsberg skærebord kan tilpasses din virksomhed. Måske har du aldrig brugt et skærebord før? Måske er du allerede super-bruger. Ligegyldigt hvilken baggrund du har, kan vi, med vores over 20 år i branchen, hjælpe dig godt videre. Democenter i Vejle. Du kan også komme og se en demonstration af Kongsberg skærebordet hos os i Vejle - og vi demonstrerer selvfølgelig også online, hvis dette foretrækkes. Vi er klar til at hjælpe dig. Ring +45 70 70 20 63.

Kontakt os