Kongsberg XE

Lille platform. Store muligheder.

Kongsberg XE er et skærebord i et lille format, som kan passe ind de fleste steder. Perfekt til sample making, små serier i hurtigt og høj kvalitet samt til klicheproduktion på gummidug og lakdug.

Sample making med Kongsberg XE

Kongsberg XE er et lille skærebord, som er udviklet med henblik på at kunne producere sample making og små serier i hurtigt og i høj kvalitet. Derudover passer den med sit format perfekt til klicheproduktion på gummidug og lakdug. Med et Kongsberg XE kan brugerne forvente et skærebord, som slår de fleste andre løsninger både på produktivitet og præcision. Samtidig er brugervenligheden i top.

Sample making med Kongsberg XE

De hurtigste resultater i den bedste kvalitet

Kongsberg XE skærebordet er det perfekte skærebord til digital sample making i kartonage og meget meget mere. Med Kongsberg XE får du hurtige resultater i høj kvalitet. En bred vifte af specialværktøjer tilbyder hastighed, styrke og fleksibilitet samt fleksibiliteten til automatisk at håndtere mange typiske sample making materialer såsom bølgepap, kartonage, solid board, skum gummidug, træ og en lang liste af plast.

Download brochure
De hurtigste resultater i den bedste kvalitet

Skæring af gummidug

Kongsberg XE er til meget mere end samlpe making. Det er også den perfekte løsning til skæring i gummidug til offset print. Kongsberg XE kan udføre partielle snit i den eksakte dybde - sammen med perfekt registrering til trykpressen. Dette gør Kongsberg XE til et særdeles omkostningseffektivt skærebord til forberedelse af spot gummidug til kommerciel print og kartonage.

Skæring af gummidug

Har du spørgsmål?

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan et Kongsberg skærebord kan tilpasses din virksomhed. Måske har du aldrig brugt et skærebord før? Måske er du allerede super-bruger. Ligegyldigt hvilken baggrund du har, kan vi, med vores over 20 år i branchen, hjælpe dig godt videre. Democenter i Vejle. Du kan også komme og se en demonstration af Kongsberg skærebordet hos os i Vejle - og vi demonstrerer selvfølgelig også online, hvis dette foretrækkes. Vi er klar til at hjælpe dig. Ring +45 70 70 20 63.

Kontakt os